'Van Gaal maakt zich niet populair bij boze WAG's van Manchester United'

'Van Gaal maakt zich niet populair bij boze WAG's van Manchester United'

26-11-2015 19:15

De Britse boulevardkrant The Sun is altijd goed voor een smeuïg verhaal. Zo ook nu weer: Louis van Gaal zou de spelervrouwen van de sterren van Manchester United tegen zich in het harnas hebben gejaagd omdat de Nederlandse manager erop staat avondtrainingen af te werken. 

Van Gaal schijnt zijn spelers zo nu en dan te 'verrassen' met spontane avondsessies. Men krijgt op het laatste moment, soms slecht een paar uur van tevoren, te horen dat er 's avonds een paar uur lang getraind moet worden. De zogenaamde WAG's (wives and girlfriends, red) zijn hier bepaald niet blij mee. Zij zitten dan - bijvoorbeeld - thuis opgescheept met de kinderen, zo schrijft The Sun. 

"De spelers van United krijgen het de laatste tijd steeds vaker aan de stok met hun partners. Maar wat kunnen ze eraan doen?", vertelt een anonieme bron. "De vaders binnen de selectie proberen hun vrouw of vriendin te helpen met het huishouden en de kinderen, maar dat wordt nu lastig, omdat ze niet weten of ze 's avonds wel of niet op de club moeten verschijnen. Een etentje plannen is zo ook lastig."