Hasi in Sinterklaasstemming: “Proberen om hen een cadeau te geven”

Hasi in Sinterklaasstemming: “Proberen om hen een cadeau te geven”

26-11-2015 19:06

RSC Anderlecht begint donderdag aan een cruciale wedstrijd in de Europa League. In een bijna leeg stadion staat paars-wit voor een lastige opdracht. Winnen zou een enorme boost kunnen opleveren, maar AS Monaco is uiteraard geen kleintje.

Besnik Hasi heeft zijn tactisch plannetje klaar. “We moeten niet te veel geconcentreerd op dat gegeven. We gaan de wedstrijd gewoon aanpakken zoals alle andere wedstrijden. We moeten winnen, dat wel. Met één punt ben je niet zeker. We hebben dus alles in eigen handen, maar spelen wel tegen een heel goede ploeg. We gaan meteen hoog druk zetten”, geeft de coach aan tegenover Sporza.

De wedstrijd wordt in een praktisch leeg stadion gespeeld. Er zijn geen fans vanuit Brussel meegereisd, maar ook de Monegasken lopen niet warm voor de partij. Er zal dan een heel aparte sfeer hangen in het stadion. “Je verwacht wel meer fans van de thuisploeg. Dat zal nu niet het geval zijn. Wij wisten wel dat onze supporters er niet zouden bijzijn, maar we gaan wel proberen om hen een cadeau te geven. Maar laten we hopen dat we de momenten zullen pakken zoals AA Gent dat gedaan heeft.”