Romelu Lukaku levert een geweldige prestatie, maar gaat op zoek naar meer

Romelu Lukaku levert een geweldige prestatie, maar gaat op zoek naar meer

26-11-2015 14:30

Tijdens de 4-0 overwinning van Everton tegen Aston Villa schaarde Romelu Lukaku zich bij het select groepje spelers dat voor hun 23ste vijftig doelpunten kon scoren in de Premier League. De aanvaller van de Rode Duivels kijkt alvast uit naar meer.

Lukaku is pas de vijfde speler die vijftig keer kan scoren in de Engelse hoogste divisie voor zijn 23ste levensjaar. Eerder gingen Robbie Fowler, Michael Owen, Wayne Rooney en Cristiano Ronaldo hem voor.

"Je kijkt naar wat die spelers in hun carrière bereikt hebben", zegt Lukaku in een gesprek op de website van de Premier League. "Twee van die spelers hebben de Gouden Bal gewonnen. Daarnaast heb je Rooney, die de prijs ook had kunnen winnen vanwege zijn prestaties, en Fowler, één van de beste doelpuntenmakers van het spelletje."

"Het is een zegen om op die lijst te staan", gaat hij verder. "Ik ben blij dat ik ertussen sta, maar ik moet nog veel meer bereiken. Ik kan niet ter plekke blijven trappelen. Ik presteer, geniet er een dag van en dan houd ik me weer bezig met de volgende wedstrijd. Je moet vooruit kijken. Ik moet blijven evolueren als speler en er staan voor mijn ploeg."