Kapitein draagt het gelijkspel van PSV tegen Manchester United op aan Lestienne

Kapitein draagt het gelijkspel van PSV tegen Manchester United op aan Lestienne

26-11-2015 13:26

PSV heeft nog niet veel plezier beleefd aan Maxime Lestienne. De vleugelspeler startte sterk aan het seizoen, maar kreeg nadien met een persoonlijk drama af te rekenen. Lestienne verloor op anderhalve maand tijd zijn vader en zijn moeder en krijgt alle tijd van de Eindhovense club om het zware verlies te verwerken.

Ook de spelersgroep van de Lampenclub leeft mee met Lestienne. Luuk de Jong droeg het knappe 0-0 gelijkspel van PSV op het veld van Manchester United op aan zijn ploegmaat. "Dit was voor hem", citeer het Eindhovens Dagblad de kapitein van PSV.

"Wat hij heeft meegemaakt, dat kun je je bijna niet voorstellen. We hebben de afgelopen weken steeds contact gehouden en Maxime heeft ons in de afgelopen periode voor wedstrijden ook regelmatig succes gewenst", besloot De Jong.

Met nog één wedstrijd te spelen in groep B van de Champions League bezet PSV de derde plek met zeven punten. Wolfsburg voert de groep aan met negen punten, United volgt met acht punten. CSKA Moskou sluit de groep af met vier punten en kan zich enkel nog voor de Europa League kwalificeren.