Aston Villa verbant talent na nieuw nachtelijk avontuur: 'Moet een prof worden'

Aston Villa verbant talent na nieuw nachtelijk avontuur: 'Moet een prof worden'

26-11-2015 13:11

Jack Grealish is een van de grootste talenten van Engeland, maar brengt zijn carrière in gevaar door avonturen in het nachtleven. De twintigjarige middenvelder is door manager Remi Garde uit de selectie gezet nadat hij wederom in het nieuws kwam door onprofessioneel gedrag

Afgelopen zaterdag verloor de hekkensluiter met 4-0 van Everton en diezelfde avond werd Grealish gespot in een discotheek. De Engelse tabloids smulden ervan en plaatsten meerdere foto's van de jonge middenvelder. Daarop besloot Garde hem te verbannen van het eerste elftal. "Jack moet leren zich als een professional te gedragen", citeert Voetbal International de manager van The Villans.

De boodschap van Garde zal hard aankomen bij de fans van Villa, omdat Grealish juist een van betere spelers is in het tot nu toe slechte seizoen voor de club. Aston Villa staat laatste met vijf punten uit dertien wedstrijden. Voorlopig moet de jeugdinternational meedoen met het beloftenelftal.

Het is niet de eerste keer dat Grealish zich onprofessioneel gedraagt. In april kwamen foto's naar buiten van Grealish die lachgas inhaleerde en afgelopen zomer raakte de in Birmingham geboren middenvelder buiten bewustzijn nadat hij teveel gedronken had. Ook hiervan verschenen foto's in Engelse media.