Acheampong waarschuwt Anderlecht: Als het zo doorgaat, vangen ze niets meer

Acheampong waarschuwt Anderlecht: "Als het zo doorgaat, vangen ze niets meer"

26-11-2015 11:07

Frank Acheampong zit tegenwoordig meer op de bank dan hem lief is. De Ghanees vreest dan ook voor zijn marktwaarde. "Als ze nog iets voor mij willen rapen, zal ik meer moeten spelen", waarschuwt hij.

Acheampong vatte het seizoen aan als doublure voor Ivan Obradovic op linksachter. Toen die uitviel koos trainer Besnik Hasi echter voor de eerder verguisde Fabrice N’Sakala. "Ik ben ontgoocheld, in januari zal ik mijn situatie bekijken", zegt Acheampong in Het Nieuwsblad.

De Ghanees liet zich opvallen in de duels tegen Tottenham. Thuis deed Acheampong de wedstrijd kantelen in het voordeel van Paars-wit. "Ook in Londen vond ik mezelf goed spelen", stelt hij. "De coach eiste toen wel meer goede voorzetten. Terecht."

Voorlopig moet Acheampong het echter stellen met het statuut van invaller. "Ik ben ontgoocheld ja, maar we zullen zien in januari. Marseille toonde afgelopen zomer interesse, maar haakte af na de partij in Oostende. Als Anderlecht straks drie of vier miljoen euro voor me wil, zal ik wel meer moeten spelen. Nu daalt mijn waarde", aldus de vleugelspeler.