Ibrahimovic: Het kan me eigenlijk niet schelen, ik heb het wél meegemaakt

Ibrahimovic: "Het kan me eigenlijk niet schelen, ik heb het wél meegemaakt"

26-11-2015 11:05

Zlatan Ibrahimovic keerde woensdagavond met Paris Saint-Germain terug in zijn geboorteplaats Malmö. De Zweedse spits won met 0-5 van zijn oude club Malmö FF en beleefde naar eigen zeggen een 'droomavond'.

De 34-jarige goaltjesdief genoot van de wedstrijd in het Swedbank Stadion. "Ik ben heel blij. Dit was een geweldig moment voor mij en mijn familie. Ik kreeg er kippenvel van. Het voelde alsof ik weer thuis was. Ik weet niet hoeveel mensen dit meemaken, maar dat kan me eigenlijk niet schelen, want ik heb het wél meegemaakt", aldus Ibra na afloop van de wedstrijd.

Voor Ibrahimovic was het de eerste keer in zijn carrière dat hij op bezoek ging bij de club waar hij debuteerde in het profvetbal. "Dit is waar het allemaal begon voor mij en het is geweldig om hier dan te spelen met PSG en om te doen waar ik het beste in ben: voetballen", tekent NU.nl op. "Dit duel was voor mij de kers op de taart. Ik heb veel meegemaakt en dan nu dit", vertelt de gelukkige spits.

Na de wedstrijd dacht Ibrahimovic ook na over zijn toekomst. "Ik weet niet hoe lang ik nog actief zal zijn als voetballer, maar hopelijk nog wel even zodat ik nog meer van dit soort momenten kan meemaken."