Club Brugge moet het niet alleen doen: één man zal voor publiek spelen

Club Brugge moet het niet alleen doen: één man zal voor publiek spelen

26-11-2015 09:21

Donderdagavond moet Club Brugge het zonder fans doen in de Europa League tegen Napoli. Toch zal Blauw-Zwart gesteund worden door één man, stadionspeaker Luc. Ook de andere fans steunen Club Brugge op hun manier. 

Luc, de stadionomroeper van ClubBrugge, gaat omroepen in een leeg stadion: "Er is een muziekman die voor publiek zal spelen!". Dat laat radiozender MNM weten. Luc zal zijn best moeten doen, want andere fans mogen Blauw-Zwart niet in het stadion aanmoedigen.

In het stadion zal er wel heel wat Blauw-Zwart materiaal liggen. Denk aan sjaals en vlaggen. Club Brugge deed immers een oproep om het team te steunen met attributen. De fans van Club Brugge gaven massaal gehoor aan  de oproep #ShowYourColours. 

Geert De Cang van Blue Army bracht bijvoorbeeld een indrukwekkende collectie aan vlaggen, sjaals en doeken binnen. "Ik ben er doodziek van. Een match van Club moeten missen is vreselijk, zeker als het zo moet gebeuren. Op deze manier wil ik toch een stukje van ons op de tribunes hebben donderdagavond", beweerde de fan op de website van Club Brugge.