Engelse grootmacht volgt Dendoncker op de voet: Ik heb een andere zorg

Engelse grootmacht volgt Dendoncker op de voet: "Ik heb een andere zorg"

26-11-2015 08:18

Wanneer speler van Anderlecht aan (Engelse) topploegen worden gelinkt, gaat het meestal om Youri Tielemans en Dennis Praet. Toch loopt er nog een derde goudhaantje rond in Brussel, Leander Dendoncker. Volgens Het Laatste Nieuws volgt Chelsea de middenvelder, maar die lijkt daar niet van wakker te liggen.

De krant stelt dat Tony White, de hoofdscout van Chelsea, bijna wekelijks in de tribune zit voor Dendoncker. "Ik heb hem nog niet gesproken. Het is ook het eerste wat ik daar van hoor", aldus Dendoncker over de interesse.

"Ik probeer mij zo weinig mogelijk aan te trekken van dat soort dingen. Ik probeer nog een heel goed seizoen af te werken en dan zien we wel. Ik zit met mijn hoofd bij Anderlecht, mijn eerste zorg is kampioen worden. Maar natuurlijk heb ik een carrièreplanning. Iedereen droomt van het buitenland. Maar zolang ik bij Anderlecht ben, ben ik hier met heel mijn hart. Ik heb ook nog een contract tot 2020. Ik ben nog jong, ik heb tijd."

"Spanje, Engeland en Duitsland zijn de mooiste. Maar dat is niet voor nu. Sommige dingen moeten nog beter. Ik moet verbaal nog meer aanwezig zijn, dat is nodig op mijn positie."