Club Brugge kan binnenkort rekenen op aanwinst: Mijn lichaam kan het aan

Club Brugge kan binnenkort rekenen op aanwinst: "Mijn lichaam kan het aan"

26-11-2015 06:50

De afgelopen zomer wist Club Brugge Mikel Agu van FC Porto te huren. Maar tot nu toe zagen we het nummer 30 van Blauw-Zwart nog niet in actie. Daar kwam woensdag verandering in en als het van Agu afhangt, gaan we binnenkort nog meer van hem zien.

Op één dag tijd wist Club Brugge zich destijds te versterken met Jelle Vossen, Leandro Pereira en Agu. Terwijl die eerste twee al hun kunstjes toonden bij de A-ploeg, moest de defensieve middenvelder werken aan zijn comeback. Na zijn komst in Brugge viel hij immers geblesseerd uit. Een breuk aan het middenvoetsbeentje hield hem lang in de lappenmand.

Woensdag maakte Agu voor het eerst zijn opwachting in een Blauw-Zwart-shirt. Hij deed dat met de beloften van Club Brugge. Die speelden 1-1 tegen Lokeren. "Mijn eerste minuten in Brugse loondienst geven me een goed gevoel", aldus Agu op de website van Club Brugge.

"Ik ben niet oververmoeid nu, alhoewel ik tijdens de match het wel even lastig had om weer het ritme te vinden. Mijn lichaam kan echter de wedstrijd perfect aan. Nu ga ik verder mijn best doen, de coach beslist wanneer de tijd gekomen is voor me om een stap hogerop te zetten. Dat is tenslotte mijn doel, maar ik weet dat ik geduld moet uitoefenen."