Preud'homme grapt over het grote voordeel van spelen zonder supporters

Preud'homme grapt over het grote voordeel van spelen zonder supporters

25-11-2015 17:46

Donderdag neemt Club Brugge het in de Europa League op tegen Napoli. Tegen de Italianen moet Blauw-Zwart het doen zonder publiek. Trainer Michel Preud'homme baalt daar serieus van. Al heeft elk nadeel ook zijn voordeel.  

Club Brugge pakte slechts vier op twaalf. Toch is het halen van de Europese lente nog mogelijk. Er moet dan wel gestunt worden tegen Napoli en dat zonder achterban. "We hebben heel wat Europese pech dit seizoen. Onze enige normale thuiswedstrijd in deze campagne was tegen Legia. Tegen Midtjylland werd er een zuivere strafschop niet gefloten en nu moeten we het tegen Napoli zonder supporters zien te klaren", aldus Michel Preud'homme tegenover Sportwereld. "

"Spijtig, want we hebben hard gevochten om deze mooie affiche te hebben, ook voor onze supporters. Uit onze thuisresultaten blijkt dat ons publiek toch een grote steun is: zij geven ons telkens extra kracht en dat is het grootste voordeel bij een thuismatch. Maar goed, zo zullen de spelers mij beter verstaan’, besloot hij met een lach.