Engelse en Italiaanse topclubs azen op de diensten van Rode Duivel Witsel

Engelse en Italiaanse topclubs azen op de diensten van Rode Duivel Witsel

25-11-2015 16:25

Het lijkt er meer en meer op dat dit wel eens het laatste seizoen van Axel Witsel bij Zenit Sint-Petersburg zal worden. De Rode Duivel staat al geruime tijd in de belangstelling van Europese topclubs. De voornaamste kandidaat zou nu het Engelse Tottenham zijn. 

In de zomermercato trok het Italiaanse Juventus al enkele keren aan de mouw van de controlerende middenvelder. De Oude Dame verloor namelijk Arturo Vidal aan Bayern München. Ook AC Milan zou de Rode Duivel maar wat graag binnenhalen, net als het Engelse Manchester City dat vorige week interesse liet blijken.

Maar nu zou er nog een kaper op de kust zijn. Tottenham Hotspur zou volgens Calciomercato met Axel Witsel een vijfde Rode Duivel in de selectie willen halen. Momenteel zijn Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Nacer Chadli en Moussa Dembélé al in Londense loondienst.

Tottenham zou over goede papieren beschikken om de Rode Duivel binnen te halen, omdat City veel concurrentie heeft op de positie van Witsel. AC Milan zou de middenvelder kunnen vergeten, omdat de Rossoneri Witsel het liefst willen huren.