Gentenaar kan zijn geluk niet op: Misschien ontmoet ik toch nog Barcelona

Gentenaar kan zijn geluk niet op: "Misschien ontmoet ik toch nog Barcelona"

25-11-2015 08:31

AA Gent kon in het slot nog winnen tegen Olympique Lyon na een knap laatste doelpunt. Eén van de sterkhouders tegen de Franse topploeg was Brecht Dejaegere. De middenvelder lijkt helemaal terug van weggeweest.

"Voor dit soort wedstrijden doe je het als voetballer", vertelde een dolgelukkige Dejaegere op de officiële website van Gent. "Winnen in de Champions League geeft nog een extra kick. Het is misschien niet honderd procent verdiend, maar soms dwing je geluk af. Vandaag stond dat blijkbaar aan onze kant. Dit is een beloning voor het harde werk doorheen het jaar."

Dejaegere had ook een fijn statistiekje klaarliggen. "In de drie matchen waarin ik speelde, pakten we altijd punten. Blijkbaar heb ik een goeie timing", lacht hij. "Het geeft me ongelofelijk veel voldoening dat ik bij kon dragen aan dit succes. Als ik denk aan het feit dat we zeven punten hebben, komt er een lach op mijn gezicht. Misschien ontmoet ik dan toch nog FC Barcelona. Al wacht er ons nog een zware opdracht tegen Zenit."