Vanhaezebrouck: Ik ben zo blij voor mijn spelers, ze hebben dit verdiend

Vanhaezebrouck: "Ik ben zo blij voor mijn spelers, ze hebben dit verdiend"

24-11-2015 23:16

Hein Vanhaezebrouck was bij het laatste fluitsignaal een van de gelukkigste mensen ter wereld. De Gentse trainer erkende dat het een moeilijke wedstijd was maar loofde zijn spelers.

"Het mag ook eens zo zijn", verwees de trainer naar de eerdere wedstrijden waarin AA Gent niet kreeg wat het verdiende. "Louwagie had mij al gezegd dat het wel eens ging keren, maar ik was er toch niet gerust niet. Tegen Zenit mag het gerust nog eens zo zijn, moest dat nodig zijn. We hebben wel nog wat te goed."

"Na een goede eerste helft kregen we het fysiek moeilijk in de tweede helft. Dat is gezien de blessures niet onlogisch. Ik voerde dan enkele wissels en verschuivingen door om het punt veilig te stellen en zo konden we het evenwicht herstellen. Dat we nog zouden willen had ik zelf ook niet meer verwacht."

Na de match sprak Vanhaezebrouck zijn spelers toe. "Ik heb gezegd dat ze dit verdiend hebben, ze verdienen dit al een heel jaar. Ze hebben er een heel jaar voor geknokt. Ik ben zo blij voor mijn spelers", besloot een dolgelukkige trainer.