Supporters Qarabag komen niet naar Anderlecht voor Europees duel

Supporters Qarabag komen niet naar Anderlecht voor Europees duel

24-11-2015 21:50

Ook in het Europees duel tussen RSC Anderlecht en Qarabag zullen geen uitsupporters aanwezig zijn in het Constant vander Stockstadion. Dat heeft echter niets te maken met de terreurdreiging, maar gewoon met een gebrek aan interesse bij de Azeri.

Donderdag 10 december zullen er alleen supporters van RSC Anderlecht aanwezig zijn voor het Europees duel. De supporters van het kleine Qarabag zien de verplaatsing van Azerbeidjan naar België niet zitten en zullen de wedstrijd dus thuis voor de tv volgen. Nochtans doet Qarabag het allesbehalve slecht. Na de zege thuis tegen Anderlecht, pakten ze vorige speeldag ook een punt tegen AS Monaco dankzij een doelpunt van ex-Anderlechtspeler Samuel Armenteros.

Begin oktober maakten wel enkele supporters van Anderlecht de dure verplaatsing naar Azerbeidjan. Ze kregen daar een zwak Anderlecht te zien en keerden ontgoocheld terug naar huis. Als compensatie kregen ze van de spelers van Anderlecht elk 51 euro, het bedrag van de tickets van de drie Europese uitwedstrijden van hun club.