PSV-fans laten zich met fraai spandoek voor Shaw van beste kant zien

PSV-fans laten zich met fraai spandoek voor Shaw van beste kant zien

24-11-2015 21:44

PSV heeft veel vertrouwen voor het Champions League-duel met Manchester United van komende woensdag. Trainer Phillip Cocu beseft dat zijn ploeg de underdog is, maar acht PSV allesbehalve kansloos. Tijdens de laatste training lieten de fans van de Eindhovenaren zich van hun beste kant zien.

Op de tribunes bij Old Trafford toonden de fans een spandoek met daarop de tekst 'Get well soon, Luke Shaw'. De Engelse media vroegen zich af of Cocu bang is voor een reactie van de fans richting Hectór Moreno, voor de overtreding op Shaw in het heenduel. "Ik hoop het niet, het is een vreselijke blessure. Voor hem en Manchester United hopen we natuurlijk dat hij zo snel als mogelijk weer hersteld is", aldus Cocu op de clubsite.

Het ging overigens snel weer over de wedstrijd tegen United. "Omdat we thuis gewonnen hebben, geeft dat het team vertrouwen. Je moet ergens in geloven om iets te kunnen bereiken", vertelde de trainer. "Volgens mij hebben wij wel laten zien dat wij er in elke wedstrijd voor gaan, buiten de eerste helft in Moskou om. Je hebt verschillende strijdwijzen. Dat heeft onze tegenstander United ook."