Stoelendans bij de Belgische voetbalbond, oude bekende maakt zijn rentree

Stoelendans bij de Belgische voetbalbond, oude bekende maakt zijn rentree

24-11-2015 18:46

De Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft, tussen de terreurdreiging, ook een aantal ingrijpende beslissingen genomen op bestuurlijk vlak. Zo zal Paul Allaerts voortaan Directeur Arbitrage genoemd worden. De nieuwe Technisch Directeur van de Belgische voetbalbond is niemand minder dan Chris van Puyvelde. 

Van Puyvelde maakt dus zijn rentree op het grote toneel. De voormalige assistent-coach van Club Brugge is uiteraard blij met deze benoeming. "Ik ben vereerd met deze kans. Ik had vanuit de Pro League al een goede werkrelatie met onze clubs en zal daarop kunnen verder bouwen in mijn nieuwe rol. Tevens kijk ik ook uit naar de andere domeinen van de job zoals de uitbouw van het technisch centrum en de omkadering van de nationale jeugdploegen", geeft hij aan op de website van de KBVB.

Voormalig topscheidsrechter Allaerts wordt dus Directeur Arbitrage. "Arbitrage staat in ons land net als in onze omringende landen onder druk. Het gemotiveerd houden en begeleiden van jongeren die met arbitrage beginnen is een uitdaging en voor zij met talent is het onze rol hen alle kennis en omkadering te bieden om de top te bereiken. Ik kijk er naar uit om binnen onze directie mijn ervaring aan te wenden om te slagen in die moeilijke domeinen."