Twee sterkhouders komen niet in actie bij Antwerp, bankzitter krijgt zijn kans

Twee sterkhouders komen niet in actie bij Antwerp, bankzitter krijgt zijn kans

13-11-2015 15:30
1

Dit weekend staan er enkele topaffiches op het programma in de Tweede Klasse van het vaderlandse voetbal. Union Sint-Gillis speelt tegen Roeselaere, leider Tubeke speelt tegen Eupen en Antwerp trekt naar de kust voor de match tegen Coxyde. Bij winst doet The Great Old een uitstekende zaak. Wim De Decker loopt na zes lange weken bankzitten terug tussen de lijnen. 

Omolo en N'Diaye zullen niet spelen tegen Coxyde, zij zijn weg met interlandverplichtingen. Het centrale duo zal volgende week terug beschikbaar zijn voor de topper tegen Union. De afwezigheid van de twee sterkhouders is goed nieuws voor Wim De Decker, die tegen Coxyde nog eens zijn veters mag strikken. 

Voorts sukkelen enkele spelers bij Antwerp met blessures. Dufer heeft last van de achillespees. Hij werkte een deel van de groepstraining af, de revalidatie verloopt volgens plan. De medische staf van Antwerp doet er alles aan om de flankspelers klaar te stomen voor volgende week. 

De terugkeer van Di Lallo is nog niet voor de nabije toekomst. Door een rugblessure is hij nog niet aan trainen toe. De Hoeienaar hoopt volgende week terug aan te sluiten. Brodic, gehuurd van Club Brugge, heeft last van het scheenbeen. Hij verblijft in Kroatië, waar specialisten zich over de situatie buigen.