Grootste Zweeds talent na Ibrahimovic op weg naar RSC Anderlecht?

Grootste Zweeds talent na Ibrahimovic op weg naar RSC Anderlecht?

13-11-2015 14:59

Als speler is Pär Zetterberg van levensbelang geweest voor RSC Anderlecht. Met de aanvoerdersband om de arm bezorgde de Zweed paars-wit grote successen. Nu lijkt het erop dat Zetterberg naast het veld een belangrijke rol zal kunnen gaan spelen voor Anderlecht. De Zweedse pers meldt dat Zetterberg adviseur is geworden van een Zweeds toptalent die ze er bij paars-wit maar al te graag bijwillen. 

Gustaf Nilsson wordt in Zweden aanzien als het grootste Zweedse talent na Zlatan Ibrahimovic. In juli vorig jaar debuteerde Nilsson op achtienjarige leeftijd in het shirt van Falkenbergs FF, een ploeg die voorlopig op de veertiende stek staat in de Zweedse hoogste klasse. 

De piepjonge spits scoorde voor Falkenbergs FF tot nu toe vier keer in zeventien duels. Daarnaast komt hij ook uit voor het nationale jeugdelftal van Zweden. Voor de Zweedse u19 is Nilsson erg trefzeker. Met twee goals in vier interlands zijn zijn statistieken niet onaardig. Meerdere clubs dingen naar de diensten van het achtienjarige toptalent. Misschien kan Zetterberg een goed woordje doen voor Anderlecht?