Barcelona en Real Madrid annuleren bezoek door blessure van sensatie

Barcelona en Real Madrid annuleren bezoek door blessure van sensatie

13-11-2015 14:55

FC Barcelona en Real Madrid hebben een streep gezet door de plannen om de oefeninterland tussen Engeland en Spanje vrijdagavond bij te wonen. De reden: topschutter in de Premier League en man in vorm Jamie Vardy doet niet mee.

De revelatie van Leicester City werd geselecteerd, maar is vrijdagavond in Alicante niet inzetbaar door een liesblessure. Een tegenvaller voor Vardy, die volgens Engelse media honderd procent zeker in de basis was gestart tegen de Spanjaarden. Dat betekent ook dat de scouts van Barcelona en Real thuisblijven.

The Daily Mail schrijft dat de twee grootmachten uit Spanje plannen hadden om een uitgebreid rapport op te stellen van Vardy, die verrassend genoeg al een tijdje wordt gelinkt aan een transfer naar Real Madrid. Zo'n vaart lijkt het echter niet snel te lopen.

Wel staat het vast dat Vardy aan een fantastisch seizoen bezig is in dienst van Leicester. De pijlsnelle aanvaller was al goed voor twaalf treffers in de Premier League, terwijl hij aan een reeks van minimaal een doelpunt in negen competitiewedstrijden op rij bezig is. Hij kan volgende week het legendarische record van Ruud van Nistelrooy evenaren. De Nederlander deed in tien opeenvolgende wedstrijden de netten trillen.