Genk haalt dan toch nog een spits: goalgetter legt medische testen af

Genk haalt dan toch nog een spits: goalgetter legt medische testen af

31-08-2015 11:54

Racing Genk lijkt zijn slag dan toch thuis te halen als het gaat om Nikolaos Karelis. De spits van Panathinaikos leek veel te duur uit te vallen voor de Limburgers, maar nu zou medische testen komen afleggen.

De tijd begint te dringen voor Genk, en dus blijven er niet veel pistes meer over. Karelis leek een te dure optie, maar nu zou het Genkse bestuur het gokje toch willen wagen: de Griekse spits, die in de Champions League nog scoorde tegen Club Brugge, zou ongeveer drie miljoen euro moeten kosten. Voorin is er momenteel niet veel concurrentie bij Racing Genk, dat terwijl er toch twijfels zijn bij het niveau van nieuwe aanwinst Igor De Camargo.

Volgens Genk Watcher zouden de medische testen deze namiddag plaatsvinden. Het moet allemaal snel gaan, maar als Karelis slaagt voor zijn medische testen ligt er vermoedelijk een contract klaar voor vier seizoenen. Een goal maken lukt in ieder geval voor deze bonkige spits, want in 59 wedstrijden voor zijn club scoorde hij er toch al twintig. Verder valt hij vooral op door zijn explosiviteit en zijn werkkracht.