Brugse transferhonger blijft maar duren: ook STVV'er komt naar Jan Breydel

Brugse transferhonger blijft maar duren: ook STVV'er komt naar Jan Breydel

31-08-2015 10:26

Club Brugge heeft op de laatste dag van de transferperiode geschakeld naar de zesde versnelling. Eerder berichtten we al over de transfers van Jelle Vossen, Leandro Pereira en Mikel Agu, maar ook bij STVV loopt er een interessante speler rond.

Het Laatste Nieuws laat immers weten dat Club Brugge een akkoord heeft met de negentienjarige Jordan Renson: dat is een verdediger van STVV. Renson is vooral bedoeld als een wissel op de toekomst, want zelfs bij STVV heeft hij geen basisplaats. Blauw-zwart wil hem een tijdje stallen bij de beloften, maar hoopt natuurlijk dat ze hiermee een mooie wissel op de toekomst hebben binnengehaald.

De jonge verdediger was duidelijk erg trots over zijn overgang, hij maakte het nieuws zelf bekend via zijn Instagram. Hij had naar eigen zeggen nog geen profcontract bij STVV, maar tekent nu voor twee seizoenen bij de topclub. Over een eventuele transferprijs is niets bekendgemaakt.

Club Brugge shopte dit jaar trouwens al eerder bij STVV voor hun beloftenkern. Ook hun voormalige aanvaller Livio Milts loopt momenteel rond bij Club, hij kwam in maart al over.