'United akkoord met wonderkind; onderhandelingen na bod van vijftig miljoen'

'United akkoord met wonderkind; onderhandelingen na bod van vijftig miljoen'

31-08-2015 09:00
4

Manchester United-manager Louis van Gaal heeft wellicht nog een drukke dag voor de boeg. In Frankrijk wordt namelijk gemeld dat Anthony Martial de nieuwe aanwinst van United wordt. De aanvaller van AS Monaco kost een flinke som geld, maar dat deert United naar verluidt niet.

RMC stelt dat de Engelse topclub zich voor Martial heeft gemeld met een aanbod van vijftig miljoen euro. Het negentienjarige wonderkind moet de aanvallende zorgen van United verminderen en heeft volgens Le Parisien al een akkoord met de club van Van Gaal. Op dit moment heeft Louis van Gaal Wayne Rooney in de spits staan. Javier Hernandez en James Wilson staan ook op de loonlijst.

Naar aanleiding van het riante bod van United zijn de onderhandelingen gestart door Monaco, dat ongeveer zestig miljoen euro wil zien. De aanvaller maakte al op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste van Olympique Lyon, dat hem in 2013 aan Monaco verkocht. Vorig seizoen speelde Martial 35 wedstrijden in de hoofdmacht, waarvan negentien als basisspeler. Het resulteerde in negen doelpunten.