Juventus na twee wedstrijden nog zonder punten: Serie A-topper gaat verloren

30-08-2015 19:59
2

AS Roma is zondagavond als winnaar uit de strijd gekomen in de Serie A-topper met Juventus. In eigen huis wonnen de hoofdstedelingen met 2-1.

Pas na rust vielen de doelpunten in Rome. Miralem Pjanic zorgde na ruim een uur spelen uit een vrije trap voor de openingstreffer, waarna Edin Dzeko er een kleine twintig minuten later 2-0 van maakte. Juventus kwam nog terug via Paulo Dybala, terwijl de regerend landskampioen toen nog maar met negen man op het veld stond.

Rubinho kreeg een directe rode kaart en Patrice Evra werd met twee keer geel van het veld gestuurd. Roma heeft na twee wedstrijden vier punten in de Serie A. Juventus is nog puntloos na twee nederlagen. Vorige week verloor Juventus tijdens de openingsronde thuis tegen Udinese (0-1). Komende zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Chievo.