Club Brugge maakt werk van uitgaande transfer: floptransfer richting Italië

Club Brugge maakt werk van uitgaande transfer: floptransfer richting Italië

29-08-2015 07:35

Club Brugge heeft dan toch een oplossing gevonden voor Nicolas Castillo. De Chileense floptransfer staat op het punt om naar Italië te vertrekken. De aanvaller zal verhuurd worden aan de Italiaanse promovendus Frosinone.

Na een hele zomertransferperiode gezocht te hebben naar een nieuwe club voor Castillo, komt er enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt een oplossing uit de bus. De Italiaanse promovendus Frosinone wil Castillo huren. Dat weet Het Laatste Nieuws.

De Chileense spits nam gisteren het vliegtuig naar Italië om er met de club te onderhandelen. Een akkoord lijkt alvast in de maak. Enkel Atalanta Bergamo kan nog roet in het eten gooien, de Italiaanse club toont ook interesse in de floptransfer van Club Brugge.

Bij Frosinone zal Castillo de concurrentie moeten aangaan met heel wat onbekende spitsen. Zo maken Daniele Verde (jeugdspeler van AS Roma), Samuele Longo (jeugdspeler van Inter Milan), Luca Paganini (nooit hoger dan de Serie B gespeeld) en Arturo Lupoli (geen doelpuntenmachine) de aanvalslinie van Frosinone uit.