Target van Club Brugge mag opkrassen, bestuur maakt kruis over plannen

Target van Club Brugge mag opkrassen, bestuur maakt kruis over plannen

27-08-2015 20:08

Club Brugge gaat dan toch niet in zee met Karol Linetty. De Poolse international was donderdag aanwezig in het Jan Breydelstadion voor zijn medische testen, maar volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge de transfer afgeblazen. Mogelijk speelt de beslissing van Victor Vazquez een belangrijke rol. 

Volgens Tomas Taecke van het Laatste Nieuws slaagde Linetty wel op zijn medische testen. Maar het bestuur van Club Brugge gaat niet over tot de ondertekening van het contract. De zesvoudige Poolse international keert dus met lege handen terug naar zijn club Lech Poznan. Dubbele domper op de feestvreugde van de middenvelder is het feit dat hij het Europa League-duel van zijn club tegen Videoton moet missen. 

Het is voorlopig raden naar de redenen voor het afblazen van de transfer. Mogelijk zit de beslissing van Vazquez er voor iets tussen. De Spanjaard gaf na afloop van de wedstrijd tegen Manchester United toe dat hij graag bij Club Brugge wil blijven. Dat wil zeggen dat het Brugse middenveld voldoende bevolkt is waardoor de komst van Linetty overbodig wordt. AS Roma en Tottenham kunnen hun pijlen nu opnieuw richten op de Poolse middenvelder.