Scholes zet vraagtekens bij United-soap: Zou me verbazen als hij dat gedaan heeft

Scholes zet vraagtekens bij United-soap: "Zou me verbazen als hij dat gedaan heeft"

27-08-2015 10:38
8

Paul Scholes vindt het onbegrijpelijk dat David de Gea momenteel niet het doel van Manchester United verdedigt. Het clubicoon verbaast zich over het feit dat de doelman niet de concentratie heeft om te spelen, zoals trainer Louis van Gaal claimt.

"Hoe kan je je focus verliezen? Dat is het punt voor me. Hij wordt betaald door de club, het is een geweldige club", zegt Scholes tegenover BT Sport. "Ze hebben veel geld betaald voor een jonge doelman om hem een kans te geven. Als de trainer gelijk heeft en hij zijn concentratie verloren heeft, dat kan de Gea niet maken."

De Gea speelt sinds 2011 voor United en heeft zich in al die tijd voorbeeldig gedragen. De huidige situatie is dan ook moeilijk te bevatten voor de voormalig middenvelder. "Hij zou moeten spelen in dat team. Zoals we De Gea kennen, is hij de hele tijd een goede prof geweest bij Manchester United tot dusver. Hij is nooit over de grens gegaan en het zou me verbazen als hij dat gedaan heeft. Maar de trainer zegt het, dus we hebben het maar te accepteren."