OFFICIEEL: vijfde wiel aan de wagen bij Oostende trekt naar Roeselare

OFFICIEEL: vijfde wiel aan de wagen bij Oostende trekt naar Roeselare

19-08-2015 22:19

Vijf spelers voor één positie, dat is misschien net iets van het goede teveel. Nochtans waren de rechtsachters bij KV Oostende na de komst van Brecht Capon nog maar net op één hand te tellen. Daar komt nu echter verandering in, Niels Coussement trekt op uitleenbeurt naar tweedeklasser Roeselare.

Coussement is een rasechte Oostendenaar en speelt al zijn hele leven voor KVO. Tijdens de voorbereiding sprak de 24-jarige verdediger nog de ambitie uit te willen knokken voor zijn plaats, maar na de eerste competitiewedstrijden is het duidelijk geworden dat Capon de voorkeur krijgt van coach Yves Vanderhaeghe. En dus gaat Coussement zijn geluk elders beproeven.

"Oostendenaar Niels Coussement wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan tweedeklasser KSV Roeselare. Coussement is een rasecht jeugdproduct van KVO die in 2009 debuteerde in het eerste elftal. De voorbije seizoenen kampte hij met behoorlijk wat blessurelast. We wensen Niels dan ook een blessurevrij en succesvol seizoen toe in Roeselare", klinkt het op de website van Oostende.