Gaat RSC Anderlecht voor een hattrick? Bod voor speler ligt op tafel
Newcastle heeft een bod uitgebracht voor Najar

Gaat RSC Anderlecht voor een hattrick? Bod voor speler ligt op tafel

03-08-2015 18:52

Ongelooflijk maar waar: Newcastle aast op een derde speler van RSC Anderlecht. The Magpies hebben al eerder al Aleksandar Mitrovic en Chancel Mbemba overgenomen van de Brusselse club. Newcastle is nog niet klaar met shoppen in de Belgische hoofdstad. 

De volgende Brusselaar op het verlanglijstje van Newcastle is Andy Najar. De Hondurese international heeft zich in de kijker gespeeld bij de Premier League-club. Volgens de Hondurese krant Diariomas hebben de Engelsen zelfs al een eerste bod uitgebracht. Het bestuur van Newcastle zou ruim negen miljoen euro aan de kant hebben geschoven om de Brusselse middenvelder aan te trekken. Indien Najar naar Newcastle zou gaan, scoort RSC Anderlecht dus een symbolische hattrick. 

Het is geen groot geheim dat Najar graag aan de slag wil in de Premier League. Zijn manager, Chris Megaloudis, verklaarde eerder al dat zijn Hondurese poulain klaar is voor de volgende stap in zijn carrière, maar nog in België wil blijven om de Belgische nationaliteit te verwerven. Maar aan dat plannetje kan er wel heel snel verandering in komen.