Problemen voor Anderlecht: vertrekt nu ook derde sterkhouder naar de Premier League?
Sterkhouder richting uitgang?

Problemen voor Anderlecht: vertrekt nu ook derde sterkhouder naar de Premier League?

03-08-2015 12:14

Met Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic heeft Anderlecht deze zomer al twee absolute sterkhouders moeten laten gaan, maar volgens het Waalse Carrément Steph gaat het daar niet bij blijven. Stephane Pauwels en co weten dat ook Dennis Praet dichtbij de uitgang staat.

Dennis Praet wil zelf heel graag naar de Premier League, en die kans lijkt hij te gaan krijgen. West Bromwich Albion volgt de prestaties van de jongeling op de voet en heeft al een bod gedaan: de Engelsen willen maar liefst elf miljoen euro op tafel leggen voor de middenvelder. Herman Van Holsbeeck zei in een eerder interview dat Praet vijftien miljoen euro moet kosten, maar dit lijkt toch een bod dat Anderlecht zal overwegen.

Praet is dit seizoensbegin niet helemaal zichzelf en speelt vrij onopvallend, kwatongen beweren dan ook dat hij met zijn hoofd al in het buitenland zit. Het is een publiek geheim dat hij droomt van spelen in de Premier League, maar voorlopig zitten de beide partijen nog niet rond de tafel. Met Mbark Boussoufa hebben de Brusselaars in ieder geval al een alternatief achter de hand.