Transfersoap Di Maria nadert eindelijk voltooiing na medische tests in Qatar
Argentijn op weg naar nieuwe club

Transfersoap Di Maria nadert eindelijk voltooiing na medische tests in Qatar

02-08-2015 22:44
1

De transfer van Angel Di Maria naar Paris Saint-Germain nadert zijn voltooiing. De 'vermiste' Argentijn van Manchester United meldde zich zondagavond in Doha.

In de hoofdstad van Qatar, waar de steenrijke eigenaren van Paris Saint-Germain vandaan komen, ondergaat Di Maria een aantal medische tests. Als de check geen onverwachte problemen aan het licht brengt, staat niets een transfer van de 27-jarige dribbelaar nog in de weg.

PSG bereikte eerder deze week een akkoord met Manchester United over een transfersom van naar verluidt 62 miljoen euro. Een vierjarig contract ligt klaar voor Di Maria, die eerder uitkwam voor Rosario Central, Benfica en Real Madrid.

De medische tests in Doha markeren het einde van een slepende transfersoap rond Di Maria. De international van Argentinië heeft een ongelukkig debuutseizoen onder Louis van Gaal achter de rug, maar werd vorige week zaterdag weer verwacht bij Manchester United. Di Maria liet zich echter niet zien en zou financieel op de blaren moeten zitten.