'Wanhopige Raiola pleegt tevergeefs telefoontjes naar Rome en Florence'
Aldus Sky Sport Italia

'Wanhopige Raiola pleegt tevergeefs telefoontjes naar Rome en Florence'

02-08-2015 11:37
14

Welke club wil zich nog wagen aan Mario Balotelli? De Italiaanse spits is definitief in ongenade gevallen bij Liverpool en aan zaakwaarnemer Mino Raiola nu de taak om zijn cliënt elders onder te brengen. 

Dat wordt een zware klus. Sky Sport Italia meldt dat Raiola afgelopen week zijn contacten in Italië heeft aangeboord, met de hoop een geïnteresseerde partij voor Balotelli te vinden. Onder meer AS Roma en Fiorentina zouden benaderd zijn door de belangenbehartiger. 

Beide club antwoordden echter met een resolute 'nee' op het voorstel van Raiola. Roma is bezig met de komst van Edin Dzeko en hoopt de komst van de Bosnische spits komende week af te ronden. Fiorentina kan na de verkoop van Mario Gomez aan Besiktas een nieuwe aanvalsleider goed gebruiken, maar denkt inmiddels aan Mattia Destro (AC Milan). Roma en Fiorentina zouden zich überhaupt niet willen wagen aan de peperdure Balotelli, die tijdens zijn eerste - en waarschijnlijk ook laatste - jaar bij Liverpool goed was voor welgeteld één competitiedoelpunt.