Bayern houdt poot stijf en verkoopt United een 'nee': Hij gaat ons niet verlaten
Op Old Trafford ligt een vorstelijk salaris klaar

Bayern houdt poot stijf en verkoopt United een 'nee': "Hij gaat ons niet verlaten"

29-07-2015 12:19
1

Thomas Müller wordt al een poosje als mogelijke versterking genoemd bij Manchester United. Maar Karl-Heinz Rummenigge, de voorzitter van Bayern München, wil er niets van weten.

Manchester United roerde zich al flink op de transfermarkt en versterkte zich al met onder meer Memphis Depay, Morgan Schneiderlin en Bastian Schweinsteiger. Laatstgenoemde is afkomstig van Bayern. Nóg een bepalende speler laten gaan is volgens Rummenigge niet bespreekbaar. "Müller gaat ons niet verlaten", zegt hij stellig tegen Bild. "Ik zou niet weten waarom onze fans zich zorgen zouden moeten maken."

Vorige week werden de geruchten alleen maar aangewakkerd. The Guardian meldde dat de 25-jarige Duitser open staat voor een transfer naar Engeland. Volgens de krant zou hij geen goede relatie hebben met trainer Pep Guardiola. Sinds Pep de scepter zwaait, speelde Müller slechts 29 keer een volledige wedstrijd.

Mocht Bayern München toch bijdraaien, dan zou het zo'n tachtig miljoen euro willen vangen voor Müller. Op Old Trafford kan hij een salaris van 380.000 euro per week tegemoet zien. Dat is het dubbele van wat hij nu verdient bij Bayern.