Belgische club bevestigt interesse: We hebben gepolst naar De Sutter
Spits volop in het vizier

Belgische club bevestigt interesse: "We hebben gepolst naar De Sutter"

11-07-2015 14:12

Hoe ziet de toekomst van Tom De Sutter eruit. Even was er een transferstorm rond hem toen zowel Bursaspor als Charlton Athletic interesse toonden, maar daarover is er weinig nieuws. Wat we wel weten is dat ook een Belgische ploeg interesse toonde.

De interesse van KV Oostende in De Sutter was voorlopig niet meer dan een gerucht in de wandelgangen, maar voorzitter Marc Coucke draait zoals gewoonlijk niet rond de pot. "We hebben bij een bestuurslid van Club Brugge gepolst naar Tom De Sutter", geeft hij eerlijk toe in Het Laatste Nieuws. "Maar we hebben nooit met hem onderhandeld".

Ondanks het stevige transferbudget van KV Oostende was het zeer moeilijk om een goede diepe spits te vinden. Uiteindelijk ging de kustploeg voor Joseph Akpala, maar de voormalige goalgetter van Club Brugge was kennelijk dus maar de vierde keus. Ook de vermeende interesse in Ivan Santini en Igor De Camargo was namelijk niet uit de lucht gegrepen. "We hebben ze proberen te halen, maar niet omdat het grote namen zijn", aldus Coucke. Daarmee wuift hij de kritiek weg dat hij vooral uit is op prestigetransfers.