Eersteklasser pakt opnieuw uit met toptransfer, nationale doelman tekent contract
Moeskroen-Péruwelz haalt de nationale doelman van Israël binnen

Eersteklasser pakt opnieuw uit met toptransfer, nationale doelman tekent contract

07-07-2015 18:20

Moeskroen-Péruwelz heeft zijn tweede adem gevonden na een desastreus seizoen. Dankzij de nieuwe investeerder Pini Zahavi kunnen de Henegouwers met een aardige portefeuille de transfermarkt op. Maandag werd al duidelijk dat de club een akkoord heeft bereikt met Leon Bailey. Dinsdag kondigde Moeskroen-Péruwelz opnieuw een toptransfer aan. 

Moeskroen-Péruwelz zat enkele maanden geleden in erg slechte papieren, maar de club lijkt zich hersteld te hebben. Met Cedomir Janevski hebben de Henegouwers al een erg gemotiveerde coach in huis gehaald. De Macedoniër had bij zijn aanstelling nog geen volledig elftal om mee te trainen. Janevski haalde dit probleem aan. Het Henegouwse bestuur heeft zijn coach de dagen nadien enorm veel plezier gedaan.

Dinsdag kondigde Moeskroen-Péruwelz een andere nieuwkomer aan. De 25-jarige Ofir Marciano komt de rangen versterken. Marciano is de nationale doelman van Israël. De doelman maakte op 10 oktober 2014 zijn debuut bij de Israëlische nationale ploeg. Marciano won meteen zijn eerste match met 2-1 van Cyprus. Moeskroen-Péruwelz plaatste al een bericht op Twitter waar Marciano al met het truitje van Moeskroen-Péruwelz poseert.