Sterling in het shirt van Engeland

'City trekt duizelingwekkend bedrag van 267 miljoen uit voor toptransfers'
Absurde bedragen genoemd door tabloid

'City trekt duizelingwekkend bedrag van 267 miljoen uit voor toptransfers'

05-07-2015 09:59
10

Raheem Sterling staat op het punt om van Liverpool FC naar Manchester City te verkassen, als we de Britse boulevardkrant Daily Star mogen geloven. De tabloid meldt dat hij voor 63 miljoen overstapt en dat deze transfer slechts het begin is van een hele rits met aankopen voor in totaal 267 miljoen euro.

Liverpool was aanvankelijk niet erg happig op de aanbiedingen van Manchester United en City, dat nu toch echt spijkers met koppen wil slaan. Inmiddels heeft City een bod van 49 miljoen euro uitgebracht plus bonussen die kunnen oplopen tot zeven miljoen euro. Maar The Reds willen alleen direct geld voor Sterling hebben.

Door wijzigingen in de Financial Fair Play-regels is City nu eindelijk vrij om flink geld uit te geven voor topspelers. Eigenaar Sheikh Mansour wil de selectie van een enorme kwaliteitsimpuls voorzien. Naast Sterling staan ook Paul Pogba, Kevin De Bruyne en Fabian Delph hoog op de verlanglijst. In totaal is City bereid om liefst 267 miljoen euro uit te geven om alle topspelers binnen te hengelen.