Nachtmerrie van Bruggelingen kan nog werkelijkheid worden
Ryan staat nu ook op de verlanglijst van AS Roma

Nachtmerrie van Bruggelingen kan nog werkelijkheid worden

04-07-2015 15:51

Wordt Club Brugge het slachtoffer van zijn eigen succes? Die kans is wel bestaande want één van hun beste spelers is grof wild op de transfermarkt. Doelman Mathew Ryan speelde zich de afgelopen maanden in de kijker van de Europese topclubs en die komen stilaan aankloppen bij Blauw-Zwart

De Australische doelman maakte het voorbije seizoen furore bij Club Brugge en de nationale ploeg. Ryan behoort tot de beste doelmannen van de Jupiler Pro League en schudt vaak sublieme safes uit zijn mouwen. Bij de Bruggelingen zijn ze alvast erg blij dat ze kunnen rekenen op het uitzonderlijke talent van hun sluitstuk. 

Maar de kans bestaat dat het Jan Breydelstadion straks afscheid moet nemen van Ryan. De geliefde doelman staat namelijk op de verlanglijst van enkele Europese topclubs. Volgens de Italiaanse media heeft AS Roma zich opnieuw gemeld bij Club Brugge. De Romeinen hadden eerder al laten weten dat ze Ryan graag willen toevoegen aan de spelerskern. Natuurlijk wil Club Brugge graag erg veel geld vangen voor hun sterkhouder, maar een transfer is voorlopig nog niet aan de orde.