Anderlechtmiddenvelder krijgt opmerkelijke deadline opgelegd van de trainer
Blijft Gillet?

Anderlechtmiddenvelder krijgt opmerkelijke deadline opgelegd van de trainer

04-07-2015 12:04

Guillaume Gillet staat dezer dagen terug op het trainingsveld van Neerpede. De rechtsachter/middenvelder werd afgelopen seizoen uitgeleend aan het Franse Bastia, maar traint nu terug mee met Anderlecht.

Nochtans was er vanuit Frankrijk heel wat interesse om Gillet tot een verlengd verblijf de Ligue 1 te verleiden. Voorlopig lijkt het er echter op dat de speler in Brussel blijft. Hij gaat ook gewoon meet op stage, bevestigt coach Besnik Hasi in Het Nieuwsblad. "Gillet gaat zeker mee op stage. Hij krijgt van ons wel nog even de tijd om links en rechts uit te kijken naar een andere club."

"Maar na de stage moet hij ons een definitief antwoord geven: blijven of vertrekken." Indien Gillet zou kiezen om te blijve, is dat niet om op de bank te zitten. Ik heb Gillet gezegd dat hij zeker een kans krijgt. Hij heeft een goed seizoen achter de rug bij Bastia als centrale middenvelder", aldus Hasi. Door de blessure van Conte en de afwezigheid van Najar ligt de positie van rechtermiddenvelder volledig op voor Gillet.