Onderhandelingen voor Vossen lopen stroef: Genk wil geen water bij de wijn doen
Vossen mogelijk langer in Genk

Onderhandelingen voor Vossen lopen stroef: Genk wil geen water bij de wijn doen

04-07-2015 08:24

Opvallende aanwezige op de training van Racing Genk van vrijdag was Jelle Vossen. De entourage van de aanvaller onderhandelt volop met het Engelse Burnley, maar de aanvaller voegde zich toch bij de selectie in het Nederlandse Horst. Een transfer lijkt helemaal niet aan de orde.

Het is geen geheim dat het zopas gedegradeerde Burnley Vossen graag zou aantrekken. De Engelse tweedeklasser heeft al een bod ingediend bij Genk, maar tot een akkoord kwam het nog niet. De club hoopt volgens Het Laatste Nieuws Vossen los te weken voor twee miljoen euro. Genk vraagt echter tussen de drie en vier miljoen euro.

Genk is niet van plan om water bij de wijn te doen en houdt het been stijf. Mogelijk hangt het dus af van Vossen zelf. De spits heeft op persoonlijk vlak al een akkoord met de club, maar lijkt ook genoegen te nemen met een langer verblijf in Limburg.

Coach Maes
Peter Maes is alvast tevreden dat ook Vossen aanwezig is op de stage. "Dit is ook belangrijk voor Jelle", zegt de coach. "Zolang er geen doorbraak is, blijf hij een speler van Genk en wil ik hem bij de groep", aldus Maes.