Atlético Madrid heeft eindelijk een besluit genomen rond Toby Alderweireld
Atletico zet de deur open voor Alderweireld

Atlético Madrid heeft eindelijk een besluit genomen rond Toby Alderweireld

03-07-2015 10:59
1

Atlético Madrid heeft besloten om de deur voor Toby Alderweireld open te zetten. De hoogste bieder, mag de Rode Duivel komen ophalen. Vooral Tottenham en Southamton schakelen een versnelling hoger.

Alderweireld speelde vorige seizoen op uitleenbasis voor Southampton. Die club wil niks liever dan de verdediger volledig overnemen. Southampton liet al weten aan Atlético dat het bereid is om meer te betalen dat afgesproken acht miljoen die in zijn contract staan, om hem uit handen van Tottenham te houden. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Bij Tottenham zullen ze ook alvast blij zijn met dit nieuws. De Spurs willen ook koste wat kost Alderweireld hebben en zien nu hun kans. Volgens verschillende Engelse bronnen is geweten dat voorzitter Levy deze week hoogstpersoonlijk richting Madrid trekt om te gaan onderhandelen.

Tottenham zou wel willen proberen om enkele spelers in de deal te betrekken, maar Atlético is voorlopig nog niet wild van dat plan. Southamton zou wel alles cash willen betalen, dat kan in hun voordeel spelen.