Grote tegenslag voor Preud'homme: Club Brugge grijpt naast zijn droomtransfer
Club mag transfer op zijn buik schrijven

Grote tegenslag voor Preud'homme: Club Brugge grijpt naast zijn droomtransfer

02-07-2015 11:26

Club Brugge mag een eventuele transfer van middenvelder Julien De Sart stilaan vergeten. Eerder deze week liet vader Julien De Sart nog verstaan dat een hartig woordje gepraat moet worden met het bestuur, maar de toekomst van De Sart bij Standard ziet er plots veel rooskleurig uit.

Nieuwe coach Slavoljub Muslin ziet het namelijk helemaal zitten met de jonge middenvelder, al ziet hij er niet echt een nummer zes in. In de oefenwedstrijd tegen Tilleur (0-8 winst) zette hij De Sart op de acht en mocht hij ook aanvallend zijn steentje bijdragen. Een goede keuze, want De Sart speelde een zeer sterke partij en heeft Muslin overtuigd van zijn waarde. "Ze hoeven niemand meer te zoeken voor de positie van box-to-box. Ik kies daar voor De Sart of voor Ryan Trebel, voor mij mogen ze vooral nog een nieuwe spits kopen.", geeft hij mee aan L'Avenir.

Dat gesprek tussen De Sart en het bestuur komt er wel nog. "Ik ga deze week nog samenzitten met Bruno Venanzi", klinkt het bij de speler zelf. Dat gesprek gaat nu echter veel minder stroef verlopen, want De Sart voelt het vertrouwen van zijn coach. De droom van Michel Preud'homme om de middenvelder binnen te halen zal waarschijnlijk dus een droom blijven.