Anderlechtman heeft het helemaal verkorven: dure transfer stuurt kat naar training
Transfer heeft weinig geluk gebracht

Anderlechtman heeft het helemaal verkorven: dure transfer stuurt kat naar training

02-07-2015 07:48

Hij werd twee jaar geleden binnengehaald als een groot talent, maar heeft zijn potentieel nooit kunnen waarmaken. Fede Vico mag weg bij Anderlecht, maar moet zolang hij onder contract ligt wel nog komen trainen met de B-kern. Daar heeft hij echter geen zin meer in.

Met Vico haalde Anderlecht een Spaanse jeugdinternational binnen, het mocht dan ook redelijk wat kosten. Anderlecht betaalde 1,6 miljoen euro voor de spits, die uiteindelijk geen minuut zal hebben gespeeld voor de Brusselaars. Ook zijn uitleenbeurten aan KV Oostende en ex-club Cordoba waren geen succes, paars-wit wil daarom definitief af van de 21-jarige Spanjaard. Het is hen ook menens, want Betis werd volgens Het Nieuwsblad wandelen gestuurd omdat ze hem enkel wilden huren.

Vico heeft geen rugnummer meer en mag niet blijven, maar dat neemt niet weg dat hij wel nog verwacht wordt op training bij de beloftenkern. Vico heeft echter de stekker uitgetrokken, hij wil niet meer komen opdagen. Mogelijk is dat een belangrijk stukje van de puzzel: Vico heeft misschien wel veel talent, maar moet nog groeien op het vlak van professionaliteit. Dit geeft hem namelijk geen goede reputatie.