Anderlecht dichtbij tweede zomertransfer: Dit is een win-winsituatie
Interesse Anderlecht steeds concreter

Anderlecht dichtbij tweede zomertransfer: "Dit is een win-winsituatie"

02-07-2015 07:31

Qua transfers loopt het deze zomer nogal stroef bij Anderlecht, voorlopig is Ivan Obradovic de enige officiële aanwinst die voor de A-kern komt. Daar kan echter heel snel verandering in komen, want Waasland-Beveren ziet een transfer van Renaud Emond helemaal zitten.

Coach Stijn Vreven beseft dat Emond moeilijk te houden wordt, dus heeft hij één hoop. Dat Anderlecht Emond zoals her en der wordt beweerd meteen terug uitleent aan Waasland-Beveren. "Ik hoop natuurlijk dat Renaud blijft, maar ik weet dat er interesse is. Als hij vertrekt, dan hoop ik op die uitleenbeurt. Dat zou een win-winsituatie kunnen zijn, want zo kan Renaud nog een jaartje rijpen bij een ploeg die sportief hogerop wil. Een echte uitdaging dus.", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Emond zelf weet naar eigen zeggen van toeten noch blazen. "Ik kan er niets over zeggen, om de simpele reden dat ik er niets over weet. Ik lees het ook maar allemaal in de krant. Mijn manager, Didier Frenay, is daarmee bezig. Ik zit gewoon op stage en bereid me voor op volgend seizoen.", houdt de Luxemburger de boot af.