Anderlecht haalt gewilde aanvaller binnen, maar gaat hem niet gebruiken
Paars-wit met bijzonder manoeuvre

Anderlecht haalt gewilde aanvaller binnen, maar gaat hem niet gebruiken

30-06-2015 06:42

Anderlecht heeft zijn tweede zomertransfer van het seizoen beet. Na Ivan Obradović wist paars-wit ook een nieuwe aanvaller te strikken, maar hij zal dit seizoen slechts een keer te bewonderen te zijn in het Astridpark: als hij tegen Anderlecht speelt.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht een akkoord bereikt met Renaud Emond en zijn entourage. De aanvaller tekent meer dan waarschijnlijk een contract van vijf seizoenen in Brussel. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck en Emonds huidige club, Waasland-Beveren, hebben de deal voorlopig nog niet bevestigd, maar de Vlaamse krant is zeker van zijn stuk.

De 23-jarige aanvaller zal in het seizoen 2015 - 2016 nog niet voor Anderlecht spelen. Paars-wit gaat hem nog een seizoen stallen bij Waasland-Beveren. Anderlecht-trainer Besnik Hasi heeft zijn gewilde versterking dus nog niet echt beet.

Emond brak vorig seizoen helemaal door bij Waasland-Beveren. Hij eindigde als derde in de topschuttersstand. Ook Racing Genk en Standard volgden de aanvaller van nabij.