'Van Gaal doet geen half werk en legt bod van veertig miljoen neer in Madrid'
Vermeende deal neemt serieuze vormen aan

'Van Gaal doet geen half werk en legt bod van veertig miljoen neer in Madrid'

29-06-2015 21:13
4

De kans op een overstap van Sergio Ramos naar Manchester United is maandagavond een stuk groter geworden. De Engelse grootmacht is met een serieus bod over de brug gekomen.

United is bereid tot het gaatje te gaan voor Ramos en is met een bod van veertig miljoen euro op de proppen gekomen, meldt Sky Sports. Real Madrid zou de aanbieding inmiddels hebben ontvangen en er goed mee in de maag zitten. Het is nu de vraag wat de 'Koninklijke' clubleiding gaat doen.

Een voordeel voor Manchester United is dat Ramos volgens het Engelse medium wel oren heeft naar een transfer naar Old Trafford. De verdediger (29) ziet het zitten om op de toppen van zijn kunnen de overstap naar een ander land te maken, waar Louis van Gaal hem met open armen staat op te wachten.

De Nederlandse manager heeft dringend behoefte aan een leider in de wankele defensie, die nog wat wankeler wordt als David De Gea inderdaad vertrekt. De Spaanse doelman staat in de concrete belangstelling van Real Madrid. Het lijkt er niet op dat United en Real een ruildeal, met De Gea en Ramos, willen sluiten.