Sterke transfer van Lokeren: Belgische jeugdinternational weggekaapt bij concurrent
Negentienjarige verdediger tekent contract

Sterke transfer van Lokeren: Belgische jeugdinternational weggekaapt bij concurrent

16-06-2015 12:10

Sporting Lokeren heeft mogelijk een heel mooie zaak gedaan. De Waaslanders denken duidelijk volop aan de toekomst en hebben in dat opzicht een Belgische jeugdinternational kunnen binnenhalen. Zulte-Waregem zal niet zo blij zijn met dat nieuws.

Concreet gaat het over de negentienjarige Joey Dujardin, een centrale verdediger. Coach Francky Dury liet hem al verschillende keren meedoen bij de A-ploeg, maar dat heeft hem niet overtuigd om te blijven. Hij speelt recent nog een volledige wedstrijd in de Play-Offs, Zulte-Waregem won toen van Waasland-Beveren met 0-2. Voor hoe lang Dujardin heeft getekend bij Lokeren is voorlopig nog niet bekend, ook over een eventuele transfersom is er niets gecommuniceerd.

Dujardin is niet bepaald een kleine vis, want hij speelt ook mee bij de U19 van onze Rode Duivels. Bij de U18 en U17 was hij eveneens een vaste waarde. Het grootste deel van zijn jeugdopleiding genoot hij bij het ter ziele gegane Excelsior Moeskroen, waar Zulte-Waregem hem helemaal gratis kon weghalen. Veel hebben de West-Vlamingen dus niet kunnen genieten van hun aanwinst.