Mignolet blikt tevreden terug op enorm turbulent seizoen bij Liverpool
Mignolet blikt terug op seizoen

Mignolet blikt tevreden terug op enorm turbulent seizoen bij Liverpool

30-05-2015 14:14

Simon Mignolet heeft er een seizoen van ups en downs op zitten bij Liverpool. De doelman kreeg bakken kritiek over zich heen en werd zelfs even naar de bank verwezen. Toch knokte hij zich terug in de basis en leverde hij een uitstekende tweede seizoenshelft af.

"Bij een club als Liverpool weet je dat je als doelman kritiek kan krijgen. Het enige dat je dan kan doen, is hard blijven werken. Ik heb een goeie terugronde gespeeld, nu moet ik die lijn doortrekken naar volgend seizoen. Spijtig van die laatste twee competitiewedstrijden, waarin we te veel tegendoelpunten slikten", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"We moeten zorgen dat we er met onze nieuwe groep staan bij de competitiestart. We moeten snel top zijn, want in de Europa League spelen we nog een voorronde na onze zesde plaats in de Premier League. We willen Liverpool volgend seizoen terug aan de top brengen."

Collega Duivel(s)

Bij Liverpool krijgt hij er volgend seizoen met Divock Origi een collega-Rode Duivel bij. "Ik zal hem met plezier verwelkomen in de club en de stad. Ik lees ook de kranten, dus ik weet dat er door een eventuele transfer van Christian Benteke sprake is van een derde Belg bij Liverpool. Christian speelt zaterdag echter nog de finale van de FA Cup, dus ik heb er met hem nog niet kunnen over praten."