Club Brugge heeft eindelijk zijn gedroomde prooi beet
Lange en moeilijke onderhandelingen eindelijk beloond

Club Brugge heeft eindelijk zijn gedroomde prooi beet

29-05-2015 19:23

Club bereikte deze middag een princiepsakkoord met Sporting Lokeren over de onmiddellijke overgang van Hans Vanaken. Dat meldt de club op zijn website. Als Vanaken slaagt voor de medische testen kan hij een contract voor vijf seizoenen tekenen.

Vanaken speelt sinds 2013 voor Lokeren. Hij kwam over van tweedeklasser Lommel. Vanaken verteerde de overstap van tweede naar eerste klasse bijzonder goed en werd al direct de uitblinker bij de Oost-Vlamingen.

Vanaken zelf is zeer tevreden met de overgang. "Het was vorig jaar al duidelijk dat Club me heel graag wou en ik ben heel blij dat het nu uiteindelijk toch allemaal in orde is gekomen. Op dit moment ben ik nog wat overdonderd, alles ging tenslotte heel snel nu. Het is voor mij echt een droom om voor Club te kunnen spelen."

"Mijn eerste focus is me goed integreren in de groep. Ik zal zo snel mogelijk het niveau dat toch wat hoger ligt dan in Lokeren, proberen op te pikken in de eerste plaats door hard te werken. Ik ken al enkele jongens van bij de nationale ploeg en ik kijk uit om samen met hen voor de fantastische Clubfans te kunnen spelen. Mijn ambitie is om op termijn een bepalende speler te worden".