KV Oostende winkelt bij topploeg, aanvallende versterking voor Vanderhaeghe
Aanvaller trekt naar KV Oostende

KV Oostende winkelt bij topploeg, aanvallende versterking voor Vanderhaeghe

28-05-2015 21:36

KV Oostende heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De ploeg van Marc Coucke heeft Gohi Bi Cyriac weten te strikken. De aanvaller trekt dus de deur van het Constant Vanden Stockstadion achter zich dicht. De Ivoriaan hoopt zijn carrière te kunnen herlanceren bij de kustploeg.

Zoro Cyriac heeft een overeenkomst voor vier seizoenen getekend bij KV Oostende. De aanvaller kreeg de laatste maanden steeds minder het vertrouwen van coach Besnik Hasi. Bovendien speelden de talrijke blessures hem ook parten. De ploeg van Coucke en kersverse trainer Yves Vanderhaeghe wil de overbodige spits een nieuwe kans geven. "Bij KVO hoopt de explosieve aanvaller nu om zijn loopbaan een nieuwe boost te geven", klinkt het bij KV Oostende.

Cyriac streek in 2008 neer bij Standard. Daar ontpopte hij zich tot een gevreesde sluipschutter. In 2012 zocht Cyriac het voetbalgeluk op in het Constant Vanden Stockstadion, maar het Brusselse avontuur liep niet van een leien dakje. Bij KV Oostende wil Cyriac zich dus opnieuw voetballer voelen.