Publiekslieveling van Standard geeft bestuur een veeg uit de pan
Trebel wil dat er meer stabiliteit in de club komt

Publiekslieveling van Standard geeft bestuur een veeg uit de pan

28-05-2015 21:19

Standard heeft niet meteen zijn meest succesvolle seizoen achter de rug. De Rouches kenden een turbulent jaar met twee trainerswissels en een hoop onenigheid bij de supporters. Een lichtpunt bij Standard is de ontbolstering van Adrien Trebel. De 24-jarige Fransman speelde zich in de harten van het Luikse publiek. 

De middenvelder kwam over van FC Nantes. Trebel kende een moeilijke start bij Standard, maar wist zich toch wel door te zetten. Hij blikt nu terug op het turbulente seizoen van zijn club. "Dat we toch nog een ticket voor de Europa League bemachtigden, was het mooiste moment. Wat het slechtste was? Meerdere keren van trainer wisselen", vertelt Trebel in La Dernière Heure.

Trebel is door de fans uitgeroepen tot speler van het jaar. Ondanks de interesse van enkele clubs wil Trebel toch bij Standard blijven, maar hij heeft wel een duidelijke boodschap voor het bestuur. "Ze hebben allemaal hun steentje trachten bij te dragen, maar het blijft toch beter één trainer in een seizoen te hebben. Wie die nieuwe trainer moet worden? De spelers moeten de directie nu laten werken, maar we hopen wel op meer stabiliteit volgend seizoen."